Trend Micro signerer med Comendo

Trend Micro signerer med Comendo

Comendo skal hjelpe Trend Micro inn på det nordiske markedet for tjenestebasert sikkerhet.

Trend Micro har inngått en avtale med den danske tjenestetilbyderen Comendo som leverer tjenestebaserte sikkerhetsløsninger. Comendo har kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Spania.

Avtalen er et viktig steg i Trend Micros tjenestesatsing på det nordiske markedet. Målet er å gjøre selskapet mer synlig innen hosted services og kommer i kjølvannet av konkurrenten Symantecs oppkjøp av Softscan, et annet dansk selskap som leverer sikkerhetstjenester.

I en pressemelding sier Robin Vann, seniordirektør for xSP-forretningsutvikling i Trend Micro i EMEA, at selskapet gleder seg over det nye samarbeidet.

- Vi er overbevist om at dette vil hjelpe oss med å sikre vekst i regionen og kunne levere våre effektive sikkerhetsløsninger til en enda bredere base med sluttbrukere, sier Vann.

- Comendo har oppnådd imponerende resultater innenfor tjenestebaserte sikkerhetsløsninger. I dagens økonomiske klima etterspør ikke minst kundene fleksibilitet og tjenester som gir reelle besparelser i it-budsjettet, sier han.

- Vi er glade for avtalen med Trend Micro. Strategien vår er å kombinere våre teknologier med de beste teknologiene fra andre produsenter. Og siden Trend Micros Smart Protection Network er best på å blokkere malware bidrar denne avtalen virkelig til å styrke vår posisjon som den ledende leverandøren av tjenestebasert ende-til-ende-sikkerhet i Norden, sier Martin Sundahl, teknologidirektør i Comendo.

Sikkerhet