Universal videoovervåking

Universal videoovervåking

AGENTURET: Exacqvision er en bred programvareplattform for digital og analog kameraovervåking og videostyring.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Plattformen gir et felles brukergrensesnitt for både små og store anlegg og kan håndtere så å si alle ip- og megapikselkameraer i tillegg til gammeldagse analoge kameraer.

Linux videoveggløsninger brukes Mac støtter klientsiden og til Windows, lage kan på og betjenes serversiden. og via X Windows Exacqvision å til også kontrollrom Linux på kan Programvaren for både OS overvåkingssystemer.

eller for leveres alle nedetid. leveres eller som fra 64 med som med minitower-modell løsning med Løsningen 1 64 fra fra og hybridløsning RAID-kvalifiserte inntil ip-/megapiksel-kameraer, enten harddisker og nettverksvideo leveres 19-tommers en modellene analoge digitale skreddersydd Exacqvision rackformat til 32 minimalt i som kameraer. Dell, som sikrer Exacqvision

dette så mange i Thomas som i produkt sier i vi inn et produkt passer gå som til har highend-produkter veldig Andersen inn Vi kan løsning før, som godt høst. porteføljen men at vi vår ut er et veldig Dette fra en - Vicon. er Murud tok mange,

Modent marked

spesielt med Hva er dette agenturet? -
- Noe av det som gjør Exacqvision litt unikt er at det støtter omtrent alle komprimeringsteknologiene som finnes, som H264, MPEG4 og Motion JPEG, og at det støtter flere operativsystemer. Dessuten er løsningen oversatt til norsk, og den støtter oppfyller kravene til BKS-standarden for postkontor og banker.

dette er modent - produktet? for markedet Hvor
- Vi ser nå at markedet er veldig modent for ip-baserte løsninger, spesielt med tanke på at du kan oppnå høyere oppløsning og mye bedre kvalitet enn med de tradisjonelle løsningene. På så å si alle nye systemer som kjøpes nå, går kundene direkte for ip-kameraer. Med megapikselkameraene har salget eksplodert det siste året, og vi merker veldig godt at så å si ingen spør etter analog teknologi lenger.

Hvilke konkurrerende? dere anser - å produkter være for
- Blant annet Mirasys fra Finland og Milestone fra Danmark er de viktigste konkurrerende produktene.

produktet? Hvordan markedsføres -
- Markedsføringen skjer gjennom direktereklame og på web. Vi ringer kundene, avtaler møter, reiser ut og presenterer. I tillegg kjører vi en demoportal på våre systemer, der man kan logge seg inn og se systemet online.

på Hvilken forhandlere type ønsker dere agenturet? dette -
- Forhandlerne vi har i dag er alt fra systemintegratører og større installatørkjeder til små installatører. De fleste dekker alle vertikaler, og de fleste løsningene er fleksible o…

Les om: