Utvider UTM-tilbudet

Utvider UTM-tilbudet

WatchGuard slår på stortrommen og lanserer ti nye sikkerhetsprodukter fordelt på to produktserier.

Watchguard Technologies har sluppet to nye produktserier innenfor multifunksjonsbrannmurer (UTM). Det er sikkerhetsselskapets XTM-familie som nå utvides med de nye produktseriene XTM 2 og XTM 5.

Begge produktseriene inkluderer inspeksjon av VoIP-trafikk, men har også de mer vanlige funksjonene som antivirus og antispam utover brannmurbeskyttelse. Inspeksjonen oppgis å være på applikasjonsnivå, og løsningene kan lese av innhold i pakker sendt over HTTPS.

I XTM 2-serien finner vi tre kablede og tre trådløse modeller hvor oppgitt ytelse er på inntil 195 Mbps. Produktene her er ellers utstyrt med tre Gigabit LAN-porter. På de trådløse modellene er dual-band 802.11n på plass.

XTM 2 er myntet på kontorer eller trådløse soner med inntil 50 brukere. Modellene XTM 21/21-W og XTM 22/22-W leveres med Fireware XTM OS som kan oppgraderes til Pro, mens XTM 23/23-W leveres som standard med Pro.

Via en nedlastbar lisensnøkkel kan alle løsningene oppgraderes til Fireware XTM Pro slik at man får tilgang til funksjonalitet som policy-basert ruting, et større antall SSL-tunneler og VLAN samt failover og lastbalansering.

Den nye XTM 5-serien består av fire modeller og har en oppgitt ytelse på inntil 2,5 Gbps. Når alle sikkerhetsfunksjonene (gateway, antivirus, IPS/IDS, web-blokkering og URL-filtrering) er aktivert vil ytelsen være på inntil 800 Mbps.

Denne serien er tiltenkt kontorer med inntil 1500 brukere, og alle modellene leveres med Fireware XTM OS som kan oppgraderes til Pro. I Pro-versjonen her får man støtte for dynamisk og policy-basert ruting, HA-støtte (High Availability), virtuell IP for server-lastbalansering, maksimalt antall SSL-tunneler og annen funksjonalitet.

Mer informasjon finnes på www.watchguard.com .

Les om:

Sikkerhet