Vil beskytte mobilen din

Vil beskytte mobilen din

Norske Promon lanserer sikkerhetsløsningen Shield for Android og IOS

Oslo-selskapet Promon lanserer en mobilversjon av flaggskipproduktet Shield for mobile enheter.

Shield er en sikkerhetsløsning som effektivt setter stopper for forskjellig skadevare som trojanere, key loggere og man-in-the-browser-angrep.

Nå kan også utviklere av mobilapplikasjoner ta teknologien i bruk i sine apper.

Begrensede muligheter

Promon mener at mobile plattformer ofte hindrer tradisjonelle sikkerhetsløsninger, og at riktig beskyttelse av apper er den beste måten å sikre sensitive data på.

- Arkitekturen i mobile enheter hindrer ofte tradisjonelle sikkerhetsløsninger, men passer Promons Shield-teknologi perfekt - vi beskytter ikke den mobile enheten, men tilbyr tilpasset beskyttelse av applikasjoner og web-tjenester, sier Tom Lysemose, teknologisjef i Promon.

Shield Mobile er basert på Shield-teknologien som beskytter applikasjoner på Windows, og har fått mye skryt i sikkerhetsmiljøet.

- Bankene kan nå endelig tilby sine mobile nettbankkunder integrert beskyttelse for sine mobilapper uten at brukeren selv må gjøre tiltak, sier Jan Søgaard, administrerende direktør i Promon.

Shield tilbyr også god proaktiv beskyttelse mot nye typer angrep, og blokkerer glatt for eksempel skadevare innbakt i URI-er.

Lysemose forteller også om stor interesse for selskapets produkter fra det offentlige og finanssektoren, spesielt i Tyskland.

Promon Mobile er tilgjengelig på IOS og Android.