Vil fjerne bekymringene

Vil fjerne bekymringene

Trend Micro har lansert en ny og utvidet versjon av sin hovedproduktserie, Worry-Free Security Solutions.

Denne familien ble presentert for fire år siden, og kommer nå i en ny utvidet og oppgradert versjon. Den nye Worry-Free Business Security 5.0-serien er utviklet for små og mellomstore bedrifter, mens Worry-Free Secure Site rettes inn mot nettbutikker.

I tillegg til konvensjonell beskyttelse mot spionprogrammer, virus, spam, phishing og upassende nettinnhold har de nye løsningene funksjoner som oppdaterer sikkerhetsnivået avhengig av hvor brukerne befinner seg.

Selskapet ser for seg at dette vil komme spesielt godt med for mobile brukere. Hensikten er at bedriftens data til enhver tid skal være beskyttet, selv om den enkelte ansatte befinner seg utenfor kontoret.

De nye Worry-Free-løsningene gir ellers flerlagsbeskyttelse mot spam ved å blokkere for uønsket mail før de rekker å nå frem til nettverket.

Secure Site er en abonnementstjeneste som beskytter netthandlere mot hackere som ønsker å stjele kredittkortnummer, passord og annen viktig og sensitiv informasjon.

Årlig pris er basert på antall domener skannet. Offentlig betatesting er tilgjenglig fra 1.juni, og er forventet å være allment tilgjengelig i august.

Worry-Free Business Security 5.0 Standard er utviklet for virksomheter som har både Microsoft-maskiner og -servere og som krever on-premise sentraladministrasjon. Worry-Free Business Security 5.0 Advanced gir i tillegg beskyttelse av bedriftens Exchange-servere.

Worry-Free Remote Manager er utviklet for kanalpartnere som vil fortsette å håndtere flere Worry-Free Security–kunder. Les mer på www.worryfree.com.

Les om:

Sikkerhet