Watchguard med partnerprogram

Watchguard med partnerprogram

Vil gjøre det enklere og rimeligere å knytte tjenester til selskapets løsninger.

Watchguard Technologies, som leverer brannmurer og andre sikkerhetsløsninger, kjøpte tidligere i år opp antispam- og antivirus-produsenten Borderware.

Nå ønsker selskapet å gjøre det enklere for verdiøkende forhandlere å knytte tjenester til sine løsninger.

Watchguard har derfor lansert Managed Security Services Programme (MSSP), et nytt partnerprogram tilknyttet Watchguards Fireware XTM0-baserte multifunksjonsløsninger.

Spesialpriser og nye verktøy

Sentralt i programmet står en fjernadministrasjonsløsning som gjør det mulig for Watchguards partnere å overvåke og administrere sluttkundens sikkerhetsløsning uvhengig av hvor de befinner seg.

Blant de nye MSSP-tjenestene er avanserte brannmurfunksjoner, innbruddsbeskyttelse, vpn-løsning, webblokkering og url-filtrering, spambeskyttelse og antivirus, samt it-strategiske tjenester, som hendelsesovervåkning, penetrasjonstesting og compliance-administrasjon.

Som del av programmet vil kvalifiserte tjenesteleverandører få spesialpriser på utstyr, rabatter på blant annet Watchguard Systems Management-lisenser og samkjørt markedsføring og teknisk støtte.

Det nye programmet gir også partnerne tilgang på en rekke nye markedsføringsverktøy.

Enklere og rimeligere

Mark Romano, direktør for global markedsføring i Watchguard, sier til britiske Channelweb at MSPP vil gjøre det enklere og rimeligere for partnerne å etablere en tjenesteportefølje basert på selskapets løsninger.

- Kundene retter seg i økende grad mot cloud computing og tjenestebaserte modeller for å kunne redusere driftskostnadene. Våre partnere må være klare for det neste store innen sikkerhet – høyytelses, tjenestebasert sikkerhet, sier han til nettsiden.

Sikkerhet