Yahoo velger CA-sikkerhet

Yahoo velger CA-sikkerhet

CA inngår distribusjonsavtale med Yahoo som leverandør av antispionvare til Yahoo Toolbar.

CA, tildigere Computer Associates, inngår ny distribusjonsavtale med Yahoo. Dette innebærer at Yahoo Toolbar blir inkludert med alle produkter fra CA Home og Home Office, inkludert CA Internet Security Suite Plus 2008.

I tillegg fortsetter CA antispionvare å drive denne funksjonaliteten i Yahoo Toolbar for alle brukere, noe som gir brukere en omfattende gratis beskyttelse mot en lang rekke sikkerhetstrusler på nettet.

- Vi er veldig entusiastiske i forhold til vår kommende produktlinje for Home og Home Office, som lanseres i september. CA/Yahoo Toolbar vil tilby brukerne en forbedret opplevelse på nettet og vi ser også frem til å fortsette å levere sterk anti-spyware-beskyttelse til brukerne av Yahoo! Toolbar, og dermed styrke sikkerheten på nettet, sier George Kafkarkou, sjef for hjem og smb i CA, i en pressemelding.

CA/Yahoo Toolbar tilbyr beskyttelse mot virus, hackere, spyware, spam og identitetstyveri, og lar også brukere av CA Home og Home Office-produkter oppleve mer brukervennlig søk rett fra skrivebordet, enkel tilpasning av verktøylinjer, motta epost-advarsler og få enkel tilgang til lenker og tjenester fra CA. CA/Yahoo Toolbar kan brukes med både Internet Explorer og Firefox nettlesere.

Les om:

Sikkerhet