Sikkerhetspris til F-Secure

Sikkerhetspris til F-Secure

Testorganisasjonen AV-Comparatives gir F-Secure prisen for "Årets produkt" innen sikkerhetsløsninger.

Sikkerhetsleverandøren F-Secure har mottatt prisen "Årets produkt" av testorganisasjonen AV-Comparatives for sin sikkerhetsløsning Internet Security 2011.

Selskapet har oppnådd gode resultater i tester foretatt i 2010, og AV-Comparatives ga F-Secure den absolutte toppscore, Advanced+, i syv av syv målinger av beskyttelse og ytelse.

Internet Security 2011 har tidligere vunnet gull i Whole-Product Dynamic Protection, hvor det også viste seg at løsningen hadde færrest feilmeldinger på markedet.

- Vår Whole-Product Dynamic Test er det nærmeste en kommer en virkelig simulering av malware angrep og beskyttelse som sådan. Den er meget virkelighetsnær i forhold til hva sluttbrukerne der ute kan oppleve og fungerer sammen med On-Demand Detection Test som vår viktigste og mest relevante test. Dette var en av hovedårsakene til at vi valgte å gi utmerkelsen Årets Produkt" for 2010 til F-Secure, sier styreformann Andreas Clementi i AV-Comparatives i en presseuttalelse.

- Vi er veldig stolte og oppspilte over at F-Secure har mottatt denne prisen. Vi har vært blant de beste i samtlige tester i 2010 og denne utmerkelsen fra AV-Comparatives beviser at vårt harde arbeid resulterer i den mest effektive og grundige beskyttelsen for sluttbrukere, sier visepresident Mika Stahlberg i F-Secures laboratorium.