Evry kjøper Exonor

HELSEGEVINST: Konsernsjef Björn Ivroth i Evry mener at oppkjøpet av Exonor vil bidra til at it-giganten kan være en enda sterkere pådriver for digitalisering og fornyelse av helsesektoren. (Foto: Stine Hagen)

Evry kjøper Exonor

Vil styrke satsingen på helseteknologi.

Evry kjøper 100 prosent av aksjene i Exonor Group, et selskap som leverer strategisk rådgivning knyttet til implementering og bruk av kliniske helsetjenester.

Modernisering

- Evry har et dedikert team som leverer løsninger til helsesektoren i Norden. Oppkjøpet av Exonor styrker Evrys domene- og fagkompetanse på et viktig område. For kundene betyr dette at vi kan være en enda sterkere pådriver for digitalisering og fornyelse av helsesektoren, sier konsernsjef Björn Ivroth i Evry, i en pressemelding fra selskapet.

Med sin strategiske rådgivningskompetanse og tekniske kompetanse knyttet til forvaltning og support av kjernesystemene kan Exonor bidra til at kundene oppnår en vellykket modernisering, og realisere det fulle potensialet av digitaliseringen, heter det videre i meldingen.

Ansetter

Exonor har kontorer i Oslo, Uppsala, Helsinki og København. Selskapet sysselsetter 17 høyt kompetente medarbeidere med en kombinasjon av klinisk ekspertise og helseteknologisk kompetanse. Exonor opplever en kraftig vekst i etterspørselen, og det forventes en dobling i antall ansatte de neste 12 månedene.

 

 

 

siste nyheter