PARTY ON: Bandmusikk og it hører i større grad sammen enn hva mange skulle tro. Her Kjells Angels fra Sopra Steria i aksjon på Råkkit 2015. (Foto: Stig Øyvann)

PARTY ON: Bandmusikk og it hører i større grad sammen enn hva mange skulle tro. Her Kjells Angels fra Sopra Steria i aksjon på Råkkit 2015. (Foto: Stig Øyvann)

It-fest søker sponsorer

IKT-Norges rockefestival Råkkit ble sist arrangert i 2016. Nå ser de på mulighetene for å komme tilbake, men da trenges drahjelp fra sponsorer.

IKT-Norge har arrangert sin egen lille rockefestival med husband fra en rekke norske it-bedrifter tre ganger tidligere. Sist gang var i 2016, og organisasjonen melder nå at på grunn av stor interesse ser de på mulighetene for å på nytt arrangere festen.

Om forrige arrangement skriver IKT-Norge at «Fem husband fra forskjellige IKT-bedrifter opptrådte, og motivasjonen bak kvelden var å lage en annerledes bransje- og minglekveld med høy takhøyde og vennskapelig konkurranse de forskjellige husbandene i mellom».

Stor moro

Computerworld var til stede på arrangementene i både 2015 og 2016, og meldte da om høyt trøkk og stor moro. Vår utsendte på 2016-arrangementet skrev da at «Dette er ikke en konsertanmeldelse, men det bemerkes fra journalistens side at nivået på bransjebandene blir stadig bedre».

Sjekk artikkelen om denne konserten her, den inneholder også video av opptredenen til bandet RatS, IKT-Norges eget husband.

I 2015 stilte vi litt mer mannsterke på konserten, og gjorde en uhøytidelig anmeldelse av de fem bandene som stilte, med terningkast og all tingen. Om hele arrangementet skrev vi da at «Et godt mål på hvor vellykket en rockekonsert har vært, er varmen i lokalet, hvor svett publikum ble og hvor lang tid det tar før hørselen er tilbake. I så måte står arrangementet til terningkast seks». 

Sjekk artikkelen om denne kvelden her, den har også videosnutter med bandene The RatS fra IKT-Norge; Pocket Rocket fra Cap Gemini; Kjells Angels fra Sopra Steria; The Vela Incident fra Bouvet og Bekk Band fra Bekk.

Sponsorpakke

Nå går altså IKT-Norge ut for å kartlegge interessen for å støtte en ny runde med it-rock på Gamla (Gamle Christiania) i Oslo. Det dreier seg om sponsorpakker til 10.000 kroner per stykk, der bedriftene som støtter arrangementet får følgende:

• 15 RåkkIT-billetter for utdeling til deres ansatte

• Promotering på nettsiden

• Logo på RåkkIT-poster (vil bli brukt aktivt i promoteringen av RåkkIT)

• Logo og omtale i våre sosiale medier

• Takk fra scenen på RåkkIT

• Bli assosiert med annerledes tilbud for IKT-bransjen

• Mulighet for å bli fast sponsor (dere vil bli kontaktet først ved fremtidige RåkkIT-arrangementer)

• Mulighet for å kjøpe drikkebonger dere kan dele ut til ansatte

Vi kan ikke annet enn å oppfordre landets it-bedrifter til å støtte denne litt utenom det ordinære bransjekvelden, for vi har jo ved selvsyn sett at IKT-Norge skjønner seg på å dra opp en rockefest!

For interesserte finnes det kontaktinfo på IKT-Norges hjemmesider.

siste nyheter