FORNØYD: Steinar Sønsteby, konserndirektør i Atea, har all grunn til å være fornøyd med hvordan selskapet presterer for tiden. (Arkivfoto: Ahlert Hysing)

FORNØYD: Steinar Sønsteby, konserndirektør i Atea, har all grunn til å være fornøyd med hvordan selskapet presterer for tiden. (Arkivfoto: Ahlert Hysing)

Kjempekontrakt til Atea i Danmark  

Atea og den danske Kommunernes Indkøbs Service har tegnet en rammeavtale med verdi på over 915 millioner norske kroner over fire år.

Framgangen fortsetter for Atea. Ikke lenge etter at selskapet la fram en svært god resultatrapport for tredje kvartal i år, så kommer nå en melding om ny, stor rammeavtale for selskapet.

I en børsmelding skriver selskapet at de har tegnet en rammeavtale med danske Kommunernes Indkøbs Service som skal være verd omtrent 720 millioner danske kroner over de neste fire årene. Det tilsvarer drøyt 915 millioner norske kroner.

Kjerneoppgaver

Rammeavtalen omfatter produkter og tjenester over hele infrastrukturen, og dekker klienter, nettverk, datasenterløsninger og it sikkerhet. Dette er en ny avtale for Atea, og kommer i tillegg til selskapets tidligere rammeavtaler. Atea er en av flere leverandører i den nye avtalen.

– Ateas målsetning er å støtte sine kunder på alle områder av deres it-infrastruktur. Vi mener at denne avtalen vil gi kundene i offentlig sektor i Danmark tilgang på bedre, billigere og mer effektive it-miljøer, noe som setter dem i stand til å fokusere på sine kjerneoppgaver, heller enn sine interne it-operasjoner, sier konserndirektør i Atea, Steinar Sønsteby, i børsmeldingen.

 

siste nyheter