Sjekk studielånet ditt

WM-data har utviklet Lånekassens nye nettsted. Prosjektet har pågått med interaksjonsdesign, systemutvikling og brukertesting gjennom de mørke vintermånedene. Nå er resultatet lansert.
5. mai lanserte Lånekassen sitt nye nettsted. Nettstedet inneholder alt du som student eller tilbakebetaler trenger å vite, og mer til. Lånekassen vil fortsette å modernisere datasystemene sine, slik at det blir mulig å tilby enda flere nettjenester knyttet til de data Lånekassen har om kundene sine.

Målet er at kundene skal kunne få informasjon, sende søknader og få utført andre tjenester døgnet rundt, beskriver Lånekassen og leverandør WM-data i en felles pressemelding.

-- Vi er veldig fornøyd med nettstedet. Dette er et langt skritt fremover i arbeidet med å gi kundene våre god informasjon og service, og vi skal ikke stoppe her. Kundene våre skal stadig få nye tilbud på nettet, sier direktør Turid Hundstad i Lånekassen.

På det nye nettstedet kan Lånekassens kunder lett finne informasjon og få veiledning. Innholdet presenteres med lenker til relatert informasjon på nettstedet for å sikre høy tilgjengelighet.

I tillegg legger løsningen opp til at Lånekassen kan imøtekomme sine kunder med informasjon og problemstillinger i forkant av spørsmål kundene har i ulike perioder av året. Fokuset har vært å utvikle en brukervennlig løsning. Flere brukertester er gjennomført for å sikre dette. Det nye nettstedet er implementert med Content Management systemet EPiServer 4 og Microsoft .NET.