Skal bli størst på digitalfoto

Skal bli størst på digitalfoto

Olympus Norge har inngått en distribusjonsavtalen med Santech Micro Group. Målet er å bli nummer en innen digitalfoto innen 2005.

Olympus Norge AS inngår i dag en samarbeidsavtale med Norges største datadistributør Santech Micro Group Norway. Samarbeidsavtalen er et ledd i Olympus sin målsetting om å bli nummer en innen digital fotografering. Målet er å bli ledende innen utgangen av 2005.

- For å nå denne målsettingen er valget av SMG naturlig. SMG er Norges største distributør av digitale kameraer og har av dataforhandlerne i Norge blitt kåret til "Årets breddedistributø"8 for femte året på rad, i en undersøkelse foretatt av MMI på vegne av fag- bladet it-bransjen, sier administrerende direktør Nikolai Malling i Olympus Norge.

Avtalen innebærer en omsetning i størrelsesorden 40 til 60 millioner det første året. Olympus konsentrerer seg om få samarbeidspartnere. I dette ligger det implisitt at noen av de nåværende avtalene vil bli avviklet.

- Dette er vegen til å bli nummer en. Vi skal innen 2005 selge digitale kameraer for 200 millioner. SMG har de volumene som vi trenger og de kan derfor innfri våre mål, sier Malling.