Skanner for dokumentdeling

Skanner for dokumentdeling

Canon introduserer tilkoblingsprogramvare for Microsoft Sharepoint.
Med Ecopy Connector for Microsoft Sharepoint Portal Server har Canon skapt et grunnlag for deling av dokumenter som er skapt utenfor Microsofts kontoromgivelser.

- Vi har 400 lisenser av Ecopy i Norge. De fleste av kundene har en eller to. Grunnen er brukervennligheten, sier Børge Olsen, produktsjef i Canon Norge.

Brukervennligheten skyldes symbolbruken på skjermen til pc-en som er tilkoblet multifunksjonsskriveren.

Koblingsprogrammet mot Sharepoint identifiserer individuelle brukere med de samme rettigheter som på pc-en sin. Det gir tilgang til filer og arkiver med ett trykk slik at dokumentet kan lagres effektivt og sikkert.

- Vi ser et økende volum i bruk av skanner som input-device. Mange har billass med papir som de ser de kan laste inn, sier Adam Gilby, i Canon UK.

I den forbindelse er sikkerhet viktig. Det nye koblingsprogrammet samler en revisjonslogg som kan hjelpe virksomheter mot uønsket dokumentdistribusjon. Ved hjelp av SSL (Secure Sockets Layer) krypteres dokumenter som sendes på nettet.

Koblingsprogrammet gir it-ansvarlige ni symboler for skanning til bestemte områder med bare ett trykk. Eksempel kan være Skann til kontrakter.