Leverer Dell til Agder-elevene

Leverer Dell til Agder-elevene

Østereng & Benestad leverer skole-pc-er til 2 500 elever i de videregående skolene i Vest-Agder.

Østereng & Benestad vant anbudet om skole-pc-ene til de videregående skolene i Vest-Agder. I disse dager leveres de siste Dell-maskinene til de til sammen 2 500 elevene.

- Det er tredje året på rad vi leverer pc-er til skolene i Vest-Agder, noe vi selvfølgelig er stolte av. I år har vi valgt Dell som leverandør, fordi vi vet de leverer gode produkter, som tåler den daglige bruken fra skoleelever, og som har en god supportløsning, sier Sandor Novak, avdelingsleder for data og it i Østereng & Benestad i en pressemelding.

- I tillegg kunne Dell levere samtlige maskiner ferdigtanket fra fabrikken, noe som forenkler jobben betydelig. Da er det bare å pakke pc-ene i sekker og sende de ut til skolene, sier han.

Det er modellene Latitude E5500 og Latitude E6500 i Dells bedriftserie, som ble lansert for et drøyt år siden, som nå blir levert til de videregående skolene i Vest-Agder.

- Vi er svært glade for å kunne levere elev-pc-er sammen med Østereng & Benestad. Skolemarkedet er viktig for oss, og vi har hatt en sterk posisjon på hele Sørlandet de siste årene. Jeg håper alle elevene i Vest-Agder blir fornøyde med de nye maskinene sine, sier administrerende direktør Michael Jacobs i Dell Norge.

LES OGSÅ: Tøff og renhårig

Skole Og Utdanning