Ti sertifiseringer som gir bedre lønn

Ti sertifiseringer som gir bedre lønn

PMP, MCSE, Security+ eller ITIL? Disse bør du sikre deg.

Det amerikanske rekrutteringsfirmaet Dice har spurt 17.000 it-proffer om hvilke sertifiseringer som er mest verdifulle, og kommet opp med en topp ti-liste.

– Sertifiseringer er ikke like i forhold til effekten de kan ha på lommeboken, sier Evan Lesser, som er direktør i Dice Learning, ifølge Internet.com.

Ha mer enn én

Mer enn halvparten av alle profesjonelle it-folk har minst en sertifisering, men de færreste tror sertifiseringer gir direkte utslag på lønnsslippen.

– Men når du kombinerer ferdigheter som det er behov for og som har beviselig påvirkning på lønnen din, blir sertifiseringer verdifulle i it-bransjen, mener Lesser.

Ifølge Dice/Internet.com er dette de mest verdifulle sertifiseringene:

Project Management Professional

PMP-sertifiseringen er spesielt verdifull av åpenbare grunner i dagens marked, ettersom den gjør det lettere å gjøre ferdig prosjekter i tide, på budsjett og med tilgjengelige ressurser. I Dice sin database krever 1400 jobber denne sertifiseringen.

Microsoft Certified System Engineer

MCSE har vært med omtrent like lenge som Microsoft selv, og kvalifiserer deg for å design, implementering og administrasjon av teknologiinfrastruktur for Windows Server 2000 og nyere.

Sertifiseringen alle i sikkerhetsbransjen vil ha, ITIL og nettverksdrift. Les mer på neste side!

Skole Og Utdanning