- Skriv ut påskebildene på fjellet

- Skriv ut påskebildene på fjellet

Canon mener det bør lukte appelsin av påskebildene og at albumet bør lages allerede mens du er i fjellet.

Oppfordringen kom på pressevisningen i forkant av åpningen av den store Elektrofil-messen som denne helgen holdes i Oslo Spektrum. Ikke uventet var det Canon som sto bak utsagnet.

– Jeg synes noe av poenget med de kompakte fotoskriverne for 15 x 10 cm-bilder er blitt litt misforstått. De er ikke noe du bare skal ha på skrivebordet hjemme, sier Hege Kolberg i Canon til PC World Norge.

Kolberg mener du bør ta med deg skriveren på hytta i påsken og gjøre ferdig påskealbumet allerede mens du er i fjellet.

- Jeg synes det bør lukte appelsin av påskebildene, sier hun.

Canon har en stor stand på Elektrofil-messen, med en masse produkter, særlig digitalkameraer og fotoskrivere i alle størrelser og fasonger.

Vi utfordret Hege Kolberg til lå velge ett favorittprodukt blant alle de utstilte. Hun led åpenbart valgets kvaler, men endte til slutt på Canon Selphy CP710, en kompakt fotoskriver til 2.100 kroner.

«Ferieskrivere»

- Det er viktig å se ting i sin rette sammenheng, og slike små skrivere er ypperlige til å ta med seg på ferie, hevder Kolberg.

- Bildene kommer ut i postkortstørrelse, fiks ferdig med tekst- og adressefelt på baksiden, så det er bare å sette på frimerke og sende påskebilder til slekt og venner. Eller lage ferdig påskealbumet allerede mens du er i fjellet. Da blir det i hvert fall gjort!

Foruten kantløse albumbilder og postkort kan kompaktskrivere som Selphy CP710 skrive ut godkjente ID-bilder og små klistrelapp-etikettbilder. Sistnevnte kan ifølge Canon erstatte navnelapper på klær og utstyr til barnehagebarn som ennå ikke kan lese.

Elektrofil-messen er åpen for publikum lørdag 1. april og søndag 2. april. I fjor kom over 12 000 besøkende til messen. Før dørene åpnes for publikum fungerer Elektrofil som fagmesse for bl.a. nærmere 1000 medarbeidere i Expert-kjeden, som arrangerer messen.