Skype-telefoner fra Doro

Skype-telefoner fra Doro

Doro tilbyr Skype internett-telefoni med USB ip-telefoner.

Telefonleverandøren Doro har inngått et strategisk samarbeid med det globale internett-telefoniselskapet Skype, og skal levere Skype-kompatible produkter til markedet. Dette vil øke tilgjengeligheten til kostnadsfrie telefonsamtaler for Doros kunder, skriver selskapet i en pressemelding.

Det første produktet på markedet vil kombinere Doros USB-telefon 212 IPC med Skypes programvare for internett-telefoni. Dette gjør det mulig for Doros kunder å foreta kostnadsfrie telefonsamtaler via internett til Skypes 42 millioner globale brukere. Ved å utvikle produkter som integreres med Skype, vil Doro tilby ip-telefoner til sine kunder i åtte land.

- Vi er veldig glade for å kunne gi våre kunder muligheten til å bruke Skypes kostnadsfrie telefoni via våre ip-telefoner, sier Kjell Reidar Mydske, Country Manager i Doro Norge, markedet for ip-telefoni blir stadig viktigere for Doro, et marked hvor Skype er en dominerende kraft.

- Vi er opptatt av å fremme tilgjengelighet for Skype-brukere, og tilbød Doro vårt programgrensesnitt, API, for å inspirere til utvikling av alternative plattformer for brukerne. Vi er svært tilfredse med samarbeidet med Doro, og er glade for å kunne gi deres kunder muligheter til et supplement i sin kommunikasjon, sier Niklas Zennstrøm, Skypes administrerende direktør og grunnlegger.

Doros nyutviklede USB-telefon, 212 IPC, gjør Skypes internett-telefoni tilgjengelig på håndsettet. Ved å koble håndsettet til USB-porten på en PC med bredbåndstilkobling og installere den medfølgende programvaren, er Doro 212IPC like enkel å bruke som en vanlig telefon. For å koble opp mot brukere uten Skype, benyttes tjenesten SkypeOut, en forhåndsbetalt tjeneste som tilbyr global telefoni til vanlige faste og mobile telefoner til rimelige takster.

Skype gir moderne og kostnadsfri kommunikasjon via internett med funksjonsrik og brukervennlig programvare. Skype er det ledende VoIP kategoriproduktet på verdensbasis med mer enn 42 millioner brukere.