Skysatsing fra Affecto

Skysatsing fra Affecto

Affecto blir blant de første nordiske leverandørene av SAP OnDemand-løsninger.

Det er stor etterspørsel etter tjenester som implementerer nettskybaserte løsninger, derfor har Affecto nå valgt å komme med løsningen SAP BusinessObjects BI OnDeman.

Bedre yteevne

- I dagens økonomiske klima trenger organisasjoner å benytte alle tilgjengelige verktøy for å optimalisere sin yteevne, sier Frank Kjærvoll, Business Unit Director i en pressemelding fra Affecto.

Løsningen vil gi selskaper muligheten til å laste sine data til tjenesten, kombinere en rekke datakilder, utforske og visualisere data, bygge dashboards og rapporter og trygt dele informasjon på inn- og utsiden av selskapets vegger.

- Vår rolle i Affecto er å hjelpe brukerne til å få mest mulig ut av tjenesten. Vi gir råd om utrulling, bruk og integrasjon mot andre tjenester, sier Kjærvoll.

I forbindelse med beslutningsprosesser kan mange selskaper ha utbytte av å benytte BI til blant annet planlegging, rapportering og budsjettering.

Bred erfaring

SAP har valgt Affecto som sin første partner i ekspansjonen. Fra før har tjenesten mer enn 275 00 abbonementer på det amerikanske markedet.

- Siden 1. juli har vi gått inn i markedet for små og mellomstore bedrifter i EMEA gjennom våre kanalpartnere. Affectos tilstedeværelse i de nordiske landene kombinert med vårt nære samarbeid har gjort Affecto til et naturlig valg, sier Michael Ramm Østgaard, Country Sales Manager i SAP.

SAPS abonnementbaserte OnDemand BI-løsning passer godt for små og mellomstore bedrifter og for avdelinger innad i større bedrifter.