Skysatsing fra Microsoft

Skysatsing fra Microsoft

Microsoft bringer løfter om lavere kostnader for sine kunder med BPOS-arvtageren Office 365.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Betaversjonen av Office 365, som er avløseren til Microsofts nettskybaserte kontorpakke BPOS, ble presentert tidligere denne uken.

ti lover lokalbaserte både selskapet systemet inkluderer og kostnader. og fleksibilitet og og Sharepoint, for systemer. kostnadene enn større Exchange, for mellom Office lavere Systemet Lynch det vil skybaserte lavere Her 2010, være kundene lisensene prosent 50

ti og - mellom 50 Sparer prosent

- Det er ikke realistisk for en liten bedrift å få alle disse ressursene på egenhånd, men levert i en større målestokk kan kundene få disse løsningene til en dramatisk lavere kostnad, med en innsparing på mellom ti og 50 prosent i forhold til sammenlignbare alternativer, sier Microsoft Offices divisjonssjef Kurt DelBene til microscope.co.uk.

Teknologien samles

siste realiteten vår er - teknologien kundene Office, kan for designet vi bygget til Det kunder aldri bruke på til Men har og sammen. sammen måte Sharepoint, Med at en ressurser å samle og å sammen. nettskyen tiåret før de vi teknologien har Lynch Exchange har få jobbe opplevd.

og… lover DelBene