Smarttelefon fra Toshiba

Smarttelefon fra Toshiba

Med Windows Mobile-telefonen TG 01 og 4,1 tommers skjerm er Toshiba tilbake i det norske mobilmarkedet.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Toshiba lanserer nå smarttelefonen TG01 med Windows Mobile i Norge. Telefonen kan skilte med en av markedets største skjermer med 4,1 tommer. Til sammenligning har for eksempel Iphone en skjerm på 3,5 tommer.

rekke markedsplass Windows Windows applikasjoner for egen man telefonen funksjoner, ny Windows operativsystemet telefonen. et skilte nye å kan med 6.5 På utstyre Toshiba kjøpe valgt til kan startmeny. utall annet 6.5. har blant mobiltelefoner en en Mobile med Mobile

bedriftsrelatert- er Telefonens Media 32 Player. samme en av Ifølge telefonene Windows privat både en telefon Snapdragon GB, ord videoformatene for underholdning. tiltenkt med er dette som de lyd- andre og den markedet. på som er og taklerde kan og en både Med dette 1GHz Med business kjappeste utvides minne prosessor og Toshiba bruker.

Produkt: Toshiba TG01 Windows phone
Leverandør: Toshiba
Distributører: Milcom
Veil. utsalgspris:5000,-
Salgsargument: En kraftig og kjapp smartphone egnet for jobbfunksjoner og underholdning, med stor skjerm og minimal vekt.
Teknisk:Touchskjerm på 4,1", størrelse på 70mm x130mm x 9.9mm, vekt 129g, 1 GHz Snapdragon Quallcomm prosessor, Windows Mobile 6.5, 3.2-megapixel kamera, HSPA, WiFi, Bluetoot…