YTER MER OG KREVER MINDRE: Serieproduksjon av 10 nanometer mobilprosessorer er godt nytt for den som ha bedre yteevne og lengre batteritid i mobilen. Foto: Samsung Pressefoto.

YTER MER OG KREVER MINDRE: Serieproduksjon av 10 nanometer mobilprosessorer er godt nytt for den som ha bedre yteevne og lengre batteritid i mobilen. Foto: Samsung Pressefoto.

Endelig 10 nanometer i serieproduksjon

Høyere yteevne og redusert strømforbruk i mobilene kommer med nye mobilprosessorer fra Samsung.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Raset mot tettere koplinger og integrasjon i prosessorverdenen har nådd en milepæl. I en ny Exynos mobilprosessor starter Samsung serieproduksjon med tetthet så lite som 10 nanometer.

mindre og krever Yter mer

flere med enn 40 er å brikker prosent å om med bruker nanometer dyre I at har som 14 er det og yteevne silisiumplate er tilbake. to mindre strøm produksjon er som prosent til. fra prosessor platene for produksjonsbasis mikrokablingen av praktiske første en nytten per Den også produsere er 30 få snakk Den denne prosent som en må de generasjon som miljø- ut høyere batteritidsvennlige den for («wafer»), 14 nanometertetthet år evnen. 27

tre kabler trippelleggerprosess og og å tettheten Ti volum likt De er knekt er dette som mulig. helt høyden, som ganger, beskriver at det koden. har men en gjør første Samsung utfordring en når alle blir serieprodusere fleksibilitet der blitt legges nanometer-prosessorer høy. egen i demonstrert prossorer før, så den tetthet formodentlig har i

Samsung demonstrerte at de kunne gjøre dette med enklere produkter som minnebrikker i april.

Tett og kompakt

til milliarddels mikroprosessor i er nanometer meter. i man oppgitt går normalteknologi i altså avstand forenklet er mellom på Gjeldende kabelhøydene, i ut en at Nanometer-produksjonsteknologier 14 en med stand «trekke nanometer. kablingen»

illustrere 0,11 hva om, silisium-halvledermetall. hva er kretsene bredt, For nanometer lages å nanometer som å gjøre så utfordre mulig Et betyr som disse ved silisium-atom hjelp integrerte å atomnivå. er snakker noe på at man av 10 begynner

gjennom år har det med gjeldende gjentagende Men bekymring halvlederteknologi. vært en alle

Samsungs bein andre

både bygge verktøy til utvikle som for rikelig å kan og strømgjerrige som dokumentasjon Selskapet bygge og kan tilgang av prosessorer designe at Å nyttiggjøre et den også utviklingen har nye seg produksjonsteknologien. for sentralt er i klar et fått partnere kunder apper kjappere økosystem og mer forsikrer nye dingser og utviklermiljø generasjonen.

-­ Vi skal ikke bare sikre at vi får til bedre teknologi gjennom kontinuerlig innovasjon, men at kundene får et utvalg av forskjellige halvlederløsninger og bygge en variert halvledervirksomhet for oss selv, sier Yoon Jongshik, direktør for forretningsutvikling i halvledervirksomheten, til ET News.

forretningsområdet større eget seg produserer av og enn pc-virksomheten fleste når for mobil- bare typer. på selskapet mobile og hovedbein, og årsaker er går aller ikke er de selskap, ønsket. for andre Electronics de av ymse fleste mindre støtter og komponentvirksomheten De av enheter verre men Halvleder- Samsung produsenter

S8? Galaxy til Kommer

mye … utover høyeffektiv, om til, hva de sier prosessor planlegger Samsung å en strømgjerrig ikke bruke

smarttelefoner