Smug-møte med Gates

Hvis Gerd Jorunn Nilsson hadde møtt Bill Gates, måtte det skjedd i all hemmelighet. Ellers hadde hun fått problemer med sin sønn.
Gerd Jorunn Nilsson er administrerende direktør i Terra Mar. Dette er et norsk konsulentselskap, som spesialiserer seg på prosjektledelse, endringsledelse og beslutningsstøtte. Selskapet har omtrent 40 ansatte.

-- Hva gjør du akkurat nå?

-- Når du ringte kom jeg rett fra dagens ledermøte, hvor strategisk utvikling står på agendaen.

-- Hvor lenge jobber du hver dag?

-- Det varierer en del. Vanligvis fra åtte til ti timer. Noen ganger litt mindre, andre ganger en del mer.

-- Hva er din mest moderne anskaffelse?

-- Oj! Det må være mobiltelefonen min. Jeg har en Nokia 6310 som jeg hovedsakelig ringer med. Jeg bruker den også til å sende SMS til tider.

-- Hvilken duppedings som ikke finnes kunne du tenke deg?

-- Ha, ha! Visste jeg det hadde jeg hatt en god forretningside, sier hun lattermildt. Nilsson forteller at hun tenkte på noe smart i samme retning her om dagen.

-- Hva om det fantes handlelister på mobiltelefonen, slik at du lettvint kunne sende den til personen som skulle handle den dagen. Du kan jo selvsagt sende SMS, men hvis man for eksempel kunne tastet en for melk og to for brød...

-- Nevn et teknologisk irritasjonsmoment i hverdagen.

-- Gjengangeren min er printere. De fungerer som regel aldri når du har det travelt, og det irriterer meg alltid. Ringetonelyder fra mobiltelefonen i tide og utide irriterer meg også.

-- Hva ville du sagt om du møtte Bill Gates?

-- Jeg kan ikke helt forestille meg at det skulle skje. Hvis det skjedde måtte jeg nok be ham om å ikke si det til noen. Kom det ut ville jeg fått problemer med min Linux-frelste sønn.

-- Send Medialogen videre

-- Da vil jeg sende den til Dagfinn Berge i Guideix, som er et ERP-selskap i Drammen.