Snart kommer nye MSN

Snart kommer nye MSN

Microsoft gjør klar en ny versjon av MSN for Windows 8 og IE 10.

Ifølge Microsoft vil den nye siden være raskere og navigasjonen og utformingen, mer brukervennlig. Det skriver Computerworlds nyhetstjeneste.

Det vil bli en stor redesign av MSNs forbrukerportal med en ny layout og navigasjonssystem, optimalisert for Windows 8. Den nye versjonen av MSN vil bli lansert 26. oktober, samme dag som Windows 8 og den nye IE 10.

Denne nye versjonen vil bli tilgjengelig kun for de som har de nye oppdateringene av Windows og IE.

- MSN for Windows 8 vil ikke erstatte den nåværende, men heller tilby en forbedret versjon, sier en talsmann for Microsoft.

Mange forbedringer, raskere

Den nye MSN-portalen vil ha utseende og følelsen av Windows 8-grensesnittet, tidligere kalt ”

Metro
”. Det nye Windows 9-brukergrensesnittet har blitt laget ikke bare for bruk på tradisjonelle pc-er, men også for nettbrett og bærbare maskiner.

Bob Visse, administrerende direktør i MSN, lover at denne oppgraderte utgaven av MSN skal være lynrask.

- Resultatet er en renere, mer ”app-lignende” opplevelse som lar deg ta i bruk Flip Ahead-funksjonen, for å hoppe fra artikkel til artikkel på en enkel måte, skriver Visse i et blogginnlegg.

MSN er det siste Microsoft-produktet som har fått sitt brukergrensesnitt redesignet for å kunne følge Windows 8. Andre Microsoft –produkter med brukergrensesnitt som gjennomgår en slik transformasjon er IE, og Office-applikasjoner som Word, Excel og PowerPoint.