Software Innovation årets Microsoft favoritt

Software Innovation årets Microsoft favoritt

Software Innovation kåret til Årets Programvarehus av Microsoft Norge

Software Innovation ble i forbindelse med Microsoft Worldwide Partner Conference 2009 i New Orléans tildelt prisen Årets programvarehus av Microsoft Norge.

- Utmerkelsen er et resultat av den omfattende satsningen fra 2006 på å bygge våre produkter på SharePoint plattform og de mulighetene for samhandling og brukeropplevelse som ligger der, samt vår rendyrkede satsning på programvare for saks- og dokumenthåndtering. I tillegg har vi hatt suksess i markedssamarbeidet med Microsoft, bl.a. gjennom felles promotering av innovative løsninger slik som Bergen Kommunes ”papirløse byråd”, sier Halvor Walla, konserndirektør for Norge og Products i Software Innovation i en pressemelding.

Software Innovation i samarbeid med Microsoft og Bergen Kommune, mottok tidligere i år pris for beste grønne IT-løsning på Microsofts Worldwide Solution Forum for Local and Regional Government i Bilbão i Spania.

- Med SharePoint som basis er Software Innovation et stjerneeksempel på hvordan programvarehus kan øke verdien på standardfunksjonalitet i Microsoft-plattformen. Med sine egne applikasjoner skaper de løsninger som effektiviserer og forenkler arbeidsprosessene for kunnskapsmedarbeidere, saksbehandlere og prosjektarbeidere i både offentlig og privat sektor, forteller Tommy Ødegård, direktør for Partner og SMB i Microsoft Norge.