Software Innovation med Microsoft-pris

Software Innovation med Microsoft-pris

Microsoft har utnevnt Software Innovation til Årets Programvarehus i Danmark for 2011.

Microsoft i Danmark har lagt vekt på Software Innovations vellykkede satsing i privat sektor, satsing på forretningskritiske løsninger basert på Sharepoint og nettsky samt merverdi for kunden.

- Vi er kjempestolte over denne utmerkelsen fra Microsoft, sier Halvor Walla, administrerende direktør i Software Innovation Products.

Skryt fra Microsoft

Jørgen Bardenfleth, administrerende direktør i Microsoft Danmark, delte ut prisen.

- Det er gledelig å kunne dele ut prisen for Årets Programvarehus til Software Innovation, som er en innovatør innenfor bruk og videreutvikling av teknologiløsninger fra Microsoft, sier Bardenfleth i en pressemelding.

ECM-vekst

Det er særlig innen det økende markedet for ECM (Enterprise Content Managment) Software Innovation gjør seg gjeldende, og økende finansuro og usikkerhet i europeiske markeder bidrar til å styrke etterspørselen etter ECM-systemer, ifølge Software Innovation.

- Markedet for ECM-systemer vokser fordi teknologien gjør bedre og mer effektive måter å jobbe på til en realitet, sier Walla.

Software Innovation ble tidligere i år kåret til Public Sector Government Partner globalt, og Årets Programvarehus i Norge.