- Sony Ericsson tråkker fansen på tærne

- Sony Ericsson tråkker fansen på tærne

Krigen om domenet SonyEricsson.no har blitt avgjort ved at mobilkonsernet vant over "fansen". Nå øverfører amatørgjengen bak brukerforumet nettrafikken over til Xmobil.no.
Sony Ericsson har krevd å få overta domenenavnet SonyEricsson.no, til tross for at mobilkonsernet har fremstått som en enorm reklameplakat for Sony Ericsson. Dette betyr at nettstedet på SonyEricsson.no isteden vil bli overført til domenet Xmobil.no, opplyser Andreas Hesselberg i brukerforumet sonyericsson.no.

- Vi utvider også nettstedet til å dekke alle typer mobiltelefoner, ikke bare Sony Ericsson, skriver ansvarlig redaktør Andreas Hesselberg i pressemeldingen. I tittelen på meldingen skriver han at "Storkonsern tråkker fansen på tærne".

Fram og tilbake

Computerworld har fulgt utviklingen i saken, og natt til lørdag forrige uke meldte brukerforumet Sony Ericsson.no at de overga domenet til Sony Ericsson-konsernet.

15 timer senere ombestemte de seg, og ville kjempe videre for å beholde det.

Etter stort advokatpress fra mobilkonsernet har Andreas Hesselberg og brukerforumet nå ombestemt seg - igjen. Dermed blir domenet overført til Sony Ericsson.

Stor trafikk

SonyEricsson.no har siden mai 2002 blitt et meget populært nettsted for Sony Ericsson-fans. Nettstedet har tilbudt mobilnyheter, guider, brukertester, diskusjonsforum og nettbutikk til Sony Ericsson-interesserte i lang tid.

Diskusjonsforumet på SonyEricsson.no har nådd 6.741 registrerte medlemmer, og det er skrevet over 31.800 innlegg i forumet.