Dyreslagsmål blir Youtube-hit

Dyreslagsmål blir Youtube-hit

I en ny versjon av "You'll never walk alone" slår afrikabøflene tilbake mot løvene.

Å bli kjent på Youtube er forlengst ikke forbeholdt mennesker. I en ny og fascinerende amatørvideo vises nå et slags gjengslagsmål i jungelen. Den har blitt en av de mest sette videosnuttene på det populære nettstedet.

Texaneren David Budzinski fikk skyte filmen mens han var på safari i Kruger Nasjonalpark i Sør-Afrika.

Filmen viser en intetanende familie afrikabøfler som tusler langs elvebredden, intetanende om en gjeng med løver som venter godt synlig på sitt bytte.

Løvene går fort til angrep og greier å skille ut en bøffelkalv fra de andre, og de henger seg på den maktesløse kalven. Idet de angriper ham, faller kalven i vannet.

Aldri alene
Mens løvene prøver å få kalven opp på det tørre igjen dukker det opp en krokodille, som biter seg fast i det stakkars bøffelbarnet. Løvene vinner, og endelig er de klare for et bedre måltid.

Men de har ikke regnet med bøflenes Liverpool-mentalitet, at du aldri skal være alene. Akkurat når løvene vil sette tennene sine i godbiten dukker det opp en aldri så liten gjeng med bøfler, som på ingen måte er gode og snille. Én etter én får de sparket bort løvene og greier å sette kalven fri igjen.

Den spennende og brutale videoen, som varer i over åtte minutter, har blitt sett godt over 12 millioner ganger.

Se videoen her.

Sosiale Medier