Endelig kan du spille Angry Birds på Facebook

Endelig kan du spille Angry Birds på Facebook

Det svært populære spillet lanseres offisielt på Facebook i dag, på Valentines Day.

Angry Birds formidable suksess får etter alle solemerker enda flere tilhengere når spillet i dag 14. februar er tilgjengelig på Facebook.

Finske Rovio, utvikleren bak Angry Birds, kan allerede skilte med over 700 millioner nedlastinger av spillet siden det ble lansert for Apples iOS i desember 2009, skriver det anerkjente teknologinettstedet Mashable.

Lanseringen av Angry Birds-appen finner sted på Jakarta klokken 17 lokal tid den 15. februar, men er allerede tilgjengelig på Facebook her i Norge nå i dag, på Valentines Day, noe Computerworld selvsagt har testet og funnet at fungerer utmerket.

Ryktene om Angry Birds på Facebook har versert i lang tid, og Rovio-sjef Mikael Hed har tidligere sagt at spillet skulle lanseres i april i fjor.

- Det blir helt nye aspekter ved spillet som tidligere ikke har vært å finne på noen andre plattformer, og grisene vil få en mer fremtredende rolle, uttalte Hed i mars i fjor.

Men nå er altså endelig Angry Birds lansert på Facebook, som med sine 800 millioner medlemmer etter all sannsynlighet vil medføre at Angry Birds-nedlastinger totalt bikker milliarden i løpet av kort tid, tror Mashable.

Facebook-versjonen inneholder som nevnt helt nye sosiale spillfunksjoner, bedre arsenal i form av variert utvalg fjærkre, samt eksklusive Facebook-spillnivåer.

Sjekk traileren for Facebook-versjonen av spillet under, og prøv spillet på din egen Facebookside.

Sosiale Medier