Europas tredje beste blogg er norsk

Europas tredje beste blogg er norsk

EUCIP-general Renny Bakke Amundsen går mot en finfin bronsemedalje i avstemmingen om Europas beste blogger.

Da Dataforeningens Renny Bakke Amundsen ble nominert til bloggernes ”Oscar-pris” Weblog Awards for sin blogg Renny BA’s Terella, ble han først forvirret, så glad. Nå er avstemningen avsluttet, og Amundsen ser ut til å stikke av med tredjeplassen i kategorien Best European Blog (Non UK), med 18,6 prosent av stemmene.

- Jeg føler ikke at jeg har tapt gullet, men vunnet bronse, sier han på telefon fra Italia. Han har nemlig tatt turen til Milan for å utveksle erfaringer rundt EUCIP-sertifiseringen med representanter fra andre land.

Resultatene er riktig nok ikke 100 prosent avgjort enda. Fortsatt jobbes det med å gå igjennom stemmene for å sjekke at ingen har jukset. Den nederlandske bloggen Retecool ser ut til å vinne med 22,6 prosent, mens Vander Galien Gazette ligger på andreplass.

Etter at Amundsen ble nominert, har han blitt intervjuet både av VG Nett og TV2. Dette har ført til en dramatisk økning i antall besøk på bloggen. Hvordan han i det hele tatt ble nominert er fortsatt et mysterium.

- Jeg har jo mange bloggvenner rundt om i verden, men jeg har nok vært en godt bevart hemmelighet. Det kan jo være en at en av mine lesere kjenner noen i Weblog Awards, spekulerer Amundsen.

Les om:

Sosiale Medier