Få Facebook-oppdateringer på skrivebordet

Få Facebook-oppdateringer på skrivebordet

Facebook har sluppet et notifikasjons-program spesielt for Mac OS X.

Facebook Prototypes er et nytt område på Facebook hvor du kan prøve ut nye, eksperimentelle funksjoner som er laget av nettsamfunnets egne utviklere. Akkurat som Google Labs er funksjonene uferdige og ifølge Facebook kan de fjernes uten varsel.

For øyeblikket er det kun fem prototyper tilgjengelig, de fleste ble laget under et nylig «Facebook Hackathon» - et nattarrangement hvor Facebook-utviklerne jobber på prosjekter de ikke har tid til å jobbe med i vanlig arbeidstid.

For å aktivere prototypene, klikk på siden for Facebook Application og gå deretter til Prototype i den venstre kolonnen.

Desktop notifications (kun for Mac OS X )

Et Mac OS X notifikasjons-program som befinner seg på menylinjen din og melder fra når noen skriver på Facebook-veggen din eller sender deg en melding. Du kan oppdatere Facebook-statusen din eller gå direkte til profilen, nyhetsstrømmen eller vinduet for å opprette nye meldinger.

Enhanced event emails

Legger en iCal-fil til arrangement-notifikasjoner som sendes til dine Facebook-venner via vanlig e-post. Med et klikk kan vennene dine legge arrangementet til sine personlige kalendere som Google Calendar, Microsoft Outlook eller iCal. For at denne funksjonen skal fungere, må vennene dine ha aktivert e-postvarsler for arrangementer i sine Facebook-innstillinger.

Similar posts

Legger en «Similar» Posts-tag under oppdateringer i nyhetsstrømmen din. Klikk på taggen og Facebook vil prøve å finne andre oppdateringer i nyhetsstrømmen med lignende attributter.

Photo tag search

Integrert i Bilde-dashbordet, lar Photo Tag Search deg søke i bilder som er lagt ut av deg og dine venner samtidig. Si at du vil finne et bilde av deg og tre venner. Finn navnet til deg og vennene dine i søkefeltet, og så vil Facebook vise deg alle bildene hvor dere alle er tagget. Funksjonen vil bare finne bildetagger for folk som du har i vennelista di på Facebook.

Recent comments filter

Plasserer en kommentarer-knapp på kolonnen til venstre for nyhetsstrømmen. Klikker du på den vil nyhetsstrømmen vise de siste Facebook-oppdateringene som dine venner har kommentert.

Sosiale Medier