Færre folk på Software 2011

Færre folk på Software 2011

Dataforeningen likevel fornøyd etter tre dager med it-konferanse.

- Vi ser vi hadde et par hundre færre deltakere i år enn tidligere år. Det tilskriver vi mest at det er mye som skjer og vi får ta litt juling selv fordi vi ikke nådde godt ut med å forklare hvorfor Sofware 2011 er det viktigste stedet å være første kvartal i år, sier Edgar Valdmanis, markedsdirektør i Dataforeningen.

Konferansen av stabelen forrige uke, og 820 personer tok turen for å få med seg en miks av it-temaer fordelt på sju daglige spor over tre dager, totalt rundt 25 spor.

Positive tilbakemeldinger

Evalueringen er ikke fullstendig fullført ennå, men Valdmanis sier det så langt ser ut til at alle parter har vært godt fornøyde med konferansen.

- Det vi har fått av tilbakemeldinger så langt, er at folk er veldig fornøyd med konferansen. De som sto på talerstolen fikk god kontakt med publikum, utstillere fikk mange nye kontakter og er fornøyde, og publikum er fornøyd med foredrag og nettverkingen, mener han.

Sosiale medier

Selv deltok han på det meste innen sporene for webkommunikasjon og mobil, og følte begge var lærerrike seanser. Facebook-sporet ledet han selv, og mener det var mye nyttig å få med seg her også.

- Det pågår fremdeles diskusjoner rundt hvorvidt sosiale medier er hype og tull. Vi er nå forbi stadiet der man kan si «vi skal se på dette til neste år». Virksomheter må finne ut av hva de skal gjøre nå. Det kan godt hende du konkluderer med at det ikke er noe for deg og din bedrift, men det bør i så fall være en grundig fundamentert avgjørelse, mener Valdmanis.

Også temaene nettsky, offshoring og it-kontrakter var hete poteter i år, ifølge Dataforeningens markedsdirektør.

Les om:

Sosiale Medier