Fredelig galleriåpning i Second Life

Fredelig galleriåpning i Second Life

Microsofts åpnet i går sitt virtuelle galleri i anledning Imagine Cup, med en tropisk øy som bakteppe.

I går kveld åpnet Microsoft sitt Imagine Cup-galleri i Second Life. Galleriet huser prosjektpresentasjoner av løsningene som i august skal kjempe om seieren i den internasjonale finalen i Sør-Korea.

LES OGSÅ: Cup-lag fra NITH presenteres i Second Life

Microsoft har jobbet i rundt en måned for å snekre sammen den tropiske øyen hvor Imagine Cup-galleriet holder til, og selskapet inviterte presse, bloggere og finalister til en forhåndsvisning, hvor det var mulig å slå av en prat med deltakerne, samt å kikke på de ulike lagenes presentasjoner.

Virtuell konsert

Joe Wilson, direktør for Microsofts akademiske initiativ, åpnet presse- og bloggerkonferansen. Naturlig nok skrøt han deltakerne opp i skyene, og refererte til dem både som genier og rockestjerner. Deretter fulgte en kort virtuell konsert med artisten Natalie Moody, før det ble mingling rundt de ulike lagenes presentasjoner.

Den svenske artisten Natalie Moody underholdt med en virtuell konsert.

Det norske laget, som stiller med leksehjelpløsningen Homework HelpO'Matic, glimret med sitt fravær i løpet av timen Computerworld var til stede, men det er mulig Ruben Olav Larsen, Anders Bondehagen, Johan Misvær Grønstad og Øyvind Thomassen dukket opp under lanseringsfesten noen timer seinere. Et knippe pressefolk hadde tatt turen til åpningen, og flere av dem stoppet opp ved den norske presentasjonen. Det samme gjorde representanter fra enkelte av de konkurrerende lagene.

Om øyen blir en suksess for utenforstående gjenstår å se, men den blir utvilsomt en populær arena blant deltakerne, som kan spionere på sine motstandere og bli bedre kjent med hverandre. Øyen er nå åpen for alle interesserte.

Les om:

Sosiale Medier