Hjelper hverandre å lage musikk

Hjelper hverandre å lage musikk

Programmer for å lage egen musikk kan være innfløkte. Hvorfor ikke hjelpe hverandre?

Å la datainteresserte musikere – eller musikkinteresserte datafolk – hjelpe hverandre direkte er tanken bak den nye chat-funksjonen i Magix Music Maker 2008.

Programmet er den 14. versjonen av dette verktøyet for å lage egen musikk på pc-en.

Direkte hjelp

Blant nyhetene er en direktemeldingsfunksjon knyttet til en kunnskapsportal. Ved hjelp av en communicator-tjeneste kan man stille sine spørsmål om bruken av programmet, og ifølge produsenten skal sjansen for å få nyttige svar være stor.

Magix Music Maker er ute i versjon 14.

Programmet byr dessuten på link til Catooh, som er et online-bibliotek Magix har opprettet med tilgang til lyd-, musikk-, instrument- og vokaleffekter som man kan laste ned og bruke i prosjektene sine.

Magix Music Maker 2008 har fått en ny oppstarttjeneste med instruksjonsvideoer som skal gjøre det lettere enn før å komme i gang med programmet.

LES OGSÅ: Magix med verdens raskeste grafikkmotor

Dessuten skal det være enklere enn før å strukturere sangene og låtene man lager. I alt kan man kombinere lydeffekter, musikk-looper og MIDI-data fordelt på 64 kanaler.

Bedre sampling

Programmet har over 1 500 forhåndsinnspilte lyder, og Magix har lansert en ny sampling-teknologi kalt Magix Vital Instruments som skal gi høyere og mer realistisk kvalitet på samplede instrumenter.

Det skal være enkelt å lage både musikkvideoer og podcast-er, lover Magix.

Magix Music Maker 2008 koster 499 kroner inklusive mva. Norsk distributør er Boston Distribution AS i Kristiansand.

Mer info fra Magix

Les om:

Sosiale Medier