Myspace lanserer Apps

Myspace lanserer Apps

Norske utviklere får tilgang til et milliardmarked når nettsamfunnet Myspace i dag lanserer sitt nye widgetgalleri.

Brukerne får fra første stund tilgang til hundretalls widgets, utviklet over hele verden for MySpace nye tekniske plattform. Utviklerne som lykkes i konkurransen om de over 110 millioner aktive brukerne på Myspace går en lys økonomisk fremtid i møte.

For en måned siden ga Myspace utviklere over hele verden tilgang til sin nye tekniske plattform som bygger på Open Social, en ny standard for sosiale nettverk utviklet i samarbeid med blant andre Google, Oracle og Linkedin.

LES OGSÅ: Ny chat på Facebook

Den nye plattformen åpner MySpace for utviklere over hele verden og gir tilgang til 110 millioner aktive brukere over hele verden. Plattformen kommer med en inntektsmodell som gir utviklerne mulighet til å tjene penger på annonseinntekter, sponsorater, branding og salg av produkter.

- Vi er gode på internett i Norden og det er gode muligheter for at vi skal kunne bli verdensledende på widgets. Vi kommer å gjøre alt for å legge til rette for å promotere lokalt utviklede widgets, sier Kristoffer Kinden Endresen fra Myspace Norge i en pressemelding.

For brukerne innebærer lanseringen at de får tilgang til et hundretalls nye applikasjoner innefor flere ulike kategorier. I løpet av de neste månedene kommer galleriet til å utvides med enda flere applikasjoner så fort flere utvikles og godkjennes av MySpace.

Sjekk hvordan Myspace Apps virker her.

Les om:

Sosiale Medier