Nå kan Yahoo! og Facebook-brukere dele informasjon

Nå kan Yahoo! og Facebook-brukere dele informasjon

Yahoo! kunngjorde mandag at brukere av Yahoo! of Facebook verden rundt nå kan knytte sammen profilene sine og dermed se og dele oppdateringer fra begge nettsteder.

Ifølge Yahoo! Kan deres brukere nå få opp nyhetsoppdateringer fra Facebook på hjemmesiden til Yahoo, på Yahoo Mail, og også andre av Yahoos nettsteder.

Innhold skapt på Yahoo sine sider, som Yahoo Sport, nyheter, filmer, og innhold lagt ut på fotonettstedet Flickr, kan nå også deles med Facebook-venner. Yahoo sier det er flere integreringer mellom Facebook og Yahoo! på vei.

Ethan Beard som jobber som nettverksutvikler for Facebook sier at Yahoo nå får en enorm mulighet . - Når de nå integrerer seg med Facebook på en global skala, bygger Yahoo videre på et allerede verdifullt navn, og gir brukerne sine enkle muligheter til å dele og ha glede av Yahoo! også med sine Facebook-venner.

Mer informasjon om dette samarbeidet og hvordan brukere kan dele informasjon mellom Yahoo og Facebook er postet på Yahoo!s blogg. Facebook har foreløpig ingen detaljer ute om dette, verken på sitt pressesenter, blogg eller twitter feed. På disse sidene står personvern mer i fokus.

Yahoo! og Facebook annonserte planer om samarbeid i desember i fjor. Allerede da var det mulig for Yahoo brukere i USA å få opp deler av Facebook-aktiviteten, samt også å oppdatere Facebook-statusen direkte fra Yahoo!s sider. De to selskapene lover at de vil samarbeide ytterligere, og gi enda flere muligheter i tiden fremover.

Les om:

Sosiale Medier