Norsk gruppe på verdenstoppen

Norsk gruppe på verdenstoppen

Linkedin-gruppa "Norge" den første i Europa til å motta Official-status.

Fra 29. september kan Linkedln-gruppen "Norge/Norway" smykke seg med statusen Official Linkedln Group.

Det skal være første gang en europeisk gruppe mottar denne tittelen, som er den høyeste anerkjennelsen en slik gruppe kan få.

Ekstrem aktivitet

- Vi har utviklet gruppen og satt den på kartet som funksjonell, sier gruppens administrator John-Patrick Skaar, som til daglig jobber som seniorkonsulent i Alcatel-Lucent.

På verdensbasis er det kun elleve av de 500 største gruppene som har fått tildelt denne tittelen, inkludert gruppen til Det Hvite Hus, som regnes som den viktigste av disse.

- Vi har sett en ekstremt mye aktivitet i forskjellige typer nettverk de siste årene. Når vi nå får Official-statusen er det et tegn på at brukerne våre føler seg trygge, uttaler Skaar.

Seriøsitet

Han mener suksessen baserer seg på den åpne og inkluderende holdingen i gruppen, og tror den lave statistikken over antallet medlemmer som melder seg ut eller flagger gruppen som upassende har spilt inn i avgjørelsen om å anerkjenne "Norge/Norway". Den nye statusen vil gi gruppen et økt inntrykk av seriøsitet og troverdighet, mener Skaar.

- Når du er syk går du ikke til en kvakksalver, men til en sertifisert lege. Denne statusen gir et inntrykk av seriøsitet, sier han.

Linkedin er et sosialt nettverk rettet mot bedrifts- og forretningsmarkedet, og ble startet opp i 2002. Den norske gruppen ble startet opp våren 2008, og er med sine 8.780 medlemmer et av Norges største bransje- og faguavhengige nettverk.

Les om:

Sosiale Medier