Ring via Twitter

Ring via Twitter

Fra og med i dag skal du kunne ringe i to minutter via Twitter.

Naturligvis er det snakk om en samtale som kun varer i to minutter – den andelen tid selskapet Jajah anser som den verbale versjonen av Twitters skrivebegrensning.

Tjenesten er en beta-tjeneste, og ved å skrive @call @brukernavn skal du altså kunne ringe, uten bruk av telefonnummer. Det hele er avhengig av at begge parter har Jajah-kontoer. De to minutters samtalene er gratis, og ditt Jajah-telefonnummer vil ikke spres via Twitter.

Det er mulig samtalene kan bli lenger enn to minutter etter hvert, selskapet vil vurdere dette gjennom beta-testen.

Også i Facebook og Second Life

Ifølge Cnet kom også Facebook med en lignende funksjon denne uka. Du skal kunne kommunisere via stemmer gjennom en tredjepartsapplikasjon fra Vivox.

Fra før bruker også Second Life Vivox.

- Erstatter nesten mobiltelefon

Sjefsredaktør for nettstedet The Next Web, som bare går under navnet Zee, påpeker at det ikke er noen hemmelighet at Twitter ønsker å bli en kommunikasjonsstandard.

- Med integrasjon av telefonsamtaler fører det tjenesten tettere til å oppnå dette, ved å forsikre seg at folk kun er koblet til dem de vil være koblet til, og ved å gi dem muligheten til stemme eller tekstkommunikasjon. Med dette erstatter de nesten telefonnummer og tekstmeldinger i samme smekk.

Sosiale Medier