Slik blir neste versjon av Hotmail

Slik blir neste versjon av Hotmail

Mer mobilt, sosialt og integrasjon mot Office Web Apps og Flickr.

Microsofts toppsjef Steve Ballmer ga forrige uke en sniktitt på den nye versjonen av Messenger . Selskapet er ennå ikke klare for å slippe alle detaljer rundt den nye versjonen av Hotmail, men produktdirektør Brian Hall har kommet med en god indikator på firmaets satsingsområder.

- Denne versjonen, selv om vi ennå ikke vil komme med detaljer, vil plassere Hotmail tilbake på topp; særlig for travle mennesker som ønsker en effektiv epost, fortalte Hall mandag.

Mot sosiale nettverk

For den som måtte ønske mer spesifikk informasjon har bloggen Liveside.net, for Windows Live- entusiaster, skrevet om de antatte hovedelementene i den nye versjonen. Disse inkluderer bedre tilkobling til mobil og sterkere tilknytning til sosiale nettverk.

Ifølge artikkelen på Liveside vil brukere også kunne redigere Office-dokumenter, se en lysbildefremvisning fra Flickr eller en video fra Youtube gjennom den nye varianten av Hotmail.

Sore endringer

Hall har ikke villet kommentere denne rapporten, men snakket om sine generelle synspunkter på disse områdene. Noe av det viktigste, mener han, er å erkjenne hvor mye som har endret seg over de femten årene folk har hatt tilgang på gratis eposttjenester.

Oppdateringer fra sosiale nettverk tar nå opp fem prosent av e-postmengden, og Hall mener ett av målene for en epostleverandør må være å la brukerne sjekke hendelsene uten å forlate innboksen.

For radikale

Microsoft har tidligere vært nødt til å gå sakte frem med Hotmail. Ved den første store oppdateringen av programvaren i 2006 viste endringene seg å være for radikale for mange av brukerne, og Microsoft var tvunget til å gå tilbake på mange av endringene.

Selskapet antas å slippe flere detaljer rundt den nye Hotmail-versjonen i løpet av de neste ukene, samt å komme med en mer konkret tidslinje for når den nye varianten blir tilgjengelig.

Sosiale Medier