Tvinger alle over på Timeline

Tvinger alle over på Timeline

Facebooks store overhaling blir obligatorisk, brukere får én uke på å rydde i profilen.

Facebook Timeline pushes på alle brukere - enten du vil eller ei.

Facebook Timeline er den største overhalingen det sosiale nettstedet har hatt. Timeline ble introdusert i fjor høst, og har vært tilgjengelig for alle brukere siden 15. desember i fjor.

Obligatorisk

Det har foreløpig vært frivillig å bruke Timeline, men nå blir det obligatorisk for alle brukere. Alle skal etter planen legges over på Timeline i løpet av de neste par ukene.

Du kan velge mellom å vente til du får Timeline automagisk, eller du kan kaste deg ut i det først som sist. Timeline kan aktiveres på denne nettsiden.

Tid for vårrengjøring

Når Timeline blir aktivert for din konto, får du en uke til å tilpasse profilen din. Dette innebærer å gå igjennom innhold, og bestemme hva som skal være synlig for hvem.

Det er nok ikke dumt å ta en vårrengjøring av profilen din når du først får Timeline, så unngår du at potensielt pinlige innhold hjemsøker deg en gang i fremtiden.

Facebook har lagt ut en bloggpost hvor de viser deg hvordan dette skal gjøres. Heldigvis blir personvernsinnstillingene beholdt, og vil fortsatt gjelde med Timeline. Innhold du bare deler med familien vil fortsatt bare være tilgjengelig for familien selv med Timeline.

Hva er Facebook Timeline?

- Timeline inneholder alle historiene dine, alle applikasjonene, og nye måter å uttrykke hvem du er, sa Facebook-sjef Mark Zuckerberg da han presenterte Timeline i desember i fjor.

Facebook Timeline gjør på en måte om Facebook-siden din til en god, gammeldags hjemmeside. På speed.

Timeline ønsker nemlig å fortelle hele livshistorien din. I grafisk form, og med lett tilgjengelig arkiv.

Når du først skal over på Timeline vil Facebook lage en Timeline for deg. Etter syv dager blir den synlig for verden. Da er det greit å ha utført vårrengjøring i forkant.

Les om:

Sosiale Medier