Twitter har 100 millioner brukere

Twitter har 100 millioner brukere

Det begynner å bli mange små fugler som mikroblogger.

Twitter feirer 100 millioner brukere. Og opplyser samtidig at rundt halvparten av de registrerte brukerne kvitrer hver dag.

Omtrent 40 prosent bruker kontoen sin for å lese det andre skriver, opplyser Twitter i en bloggpost som tilsynelatende forsøker å motvise påstander om at mange som prøver tjenesten ikke blir faste brukere, og at tjenesten er drevet av en entusiastisk men liten gruppe av de totale brukerne.

Twitter leverer et bilde av en stor og aktiv brukerbase. Dette kommer ikke som noen overraskelse ettersom selskapet nå forsøker å utvide reklamevirksomheten sin. Twitter presenterte denne tjenesten, som heter Promoted Tweets, i april i fjor.

Reklamerer med kjendiser

Bloggposten spiller også på at tjenesten er brukt av innflytelsesrike organisasjoner og offentlige personer, inkludert 35 statsoverhoder, toppidrettsfolk og profesjonelle idrettslag, viktige nonprofit organisasjoner, internasjonale kjendiser og store mediehus.

Dette er den andre bloggposten Twitter har publisert om bruken og innflytelsen tjenesten har. I juli publiserte selskapet en bloggpost hvor de fortalte at rundt 600.000 registrerer seg for tjenesten daglig, og at brukere sender rundt 350 milliarder meldinger hver dag.

I løpet av de siste månedene har selskapet også lagt ut videoer på streamingtjenesten Youtube hvor berømte mennesker som Richard Branson og Hillary Clinton forteller hvordan og hvorfor de kvitrer.

Og forresten, hvis du er interessert i daglige it-nyheter med fokus på Mac og iOS kan du følge Macworld på Twitter.

Les om:

Sosiale Medier