Twitter nede for telling

Twitter nede for telling

Grensesnittet mot Twitter kan bli endret etter ny nedetid i helgen.

Twitter opplevde ”uventet nedetid” lørdag, og for å komme seg på beina igjen måtte selskapet gjøre endringer som påvirket tredjeparts-applikasjoner som bruker Twitters utviklingsgrensesnitt (API).

Twitter bekreftet problemet på sin offisielle status-blogg lørdag, og skrev at selskapet jobbet aktivt med å få nettstedet på lufta igjen. Senere fikk ”eksterne forhold” skylden for nedetiden, og ingen applikasjoner utviklet av andre fikk tilgang til systemet i en periode.

LES OGSÅ: Styrer botnett med Twitter

Det gikk over en time etter at mikrobloggen var bekreftet nede, til den kom seg på beina igjen. Tredjeparts-applikasjoner kunne imidlertid fortsatt risikere nedetid og ustabilitet.

- Vi beklager ulempene dette har medført for våre brukere, og vi jobber raskt for å redusere følgene dette har for vårt utviklergrensesnitt, spesielt OAuth-funksjonen, skriver Twitter-utvikler Doug Williams et diskusjonsforum for Twitter-utviklere.

Det er bare en drøy uke siden Twitter kollapset etter et DDos-angrep som også rammet Facebook, Googles Blogg og Livejournal. Angrepet var visstnok rettet mot en politisk kommentator i Georgia, men sendte Twitter offline i flere timer.

Les om:

Sosiale Medier