Woofer er det nye Twitter

Woofer er det nye Twitter

For deg som synes at 140 tegn ikke er nok.

Sliter du med å få utforme Twitter-meldinger på bare 140 tegn? Da er kanskje Woofer noe for deg. Der Twitter har en begrensning på 140 tegn per melding, krever Woofer at hver melding består av minimum 1400 tegn.

Akkurat som Twitter, teller Woofer hvor mange tegn du taster inn når du skriver en melding. Du har imidlertid ikke lov til å publisere noe før du har nådd minimumsgrensen på 1400 tegn.

Woofer har ingen planer om å ta opp kampen med Twitter når det gjelder mikroblogging, eller makroblogging som de kaller det. Parodi-nettstedet drives av Join the Company, et lite firma i USA som spesialiserer seg i å lansere "underholdende nettsteder som endrer måten folk bruker internett".

Woofer kaller seg selv en hyllest til Twitter, men for å unngå rettslige problemer understreker de at de på ingen måte er tilknyttet til den populære mikrobloggtjenesten. Woofers brukergrensesnitt er imidlertid nærmest identisk med Twitter.

Det ser foreløpig ut til at det er klipp-og-lim som er den mest brukte metoden for Woof-ere å nå 1400-tegns grensen. Blant de mest populære Woofer-meldingene finner vi amerikanske president-taler og utdrag fra bibelen. De fleste brukerne ser også ut til å nøye seg med bare en melding. Nesten litt som Twitter, med andre ord.

Les om:

Sosiale Medier