SP1 for Vista tilgjengelig

SP1 for Vista tilgjengelig

Microsoft har lagt ut Service Pack 1 for Vista i nesten ferdig versjon.

Microsoft har i dag gjort Release Candidate 1 (RC1) av den første større oppgraderingspakken for Windows Vista. I første omgang er det kun abonnenter på Microsofts Connect, MSDN- og Technet-tjenester som vil ha den tilgjengelig, men i neste uke vil også andre kunne laste den ned. Med det sagt, for de som brenner etter å prøve denne vil vi tro en rekke andre nettsteder vil legge oppgraderingspakken tilgjengelig for nedlasting innen kort tid.

Windows Vista Service Pack 1 vil offisielt komme i løpet av første kvartal 2008. Sett ut i fra dette må en Release Candidate-versjon fortsatt regnes som uferdig og det kan ennå være problemer som må løses. At Microsoft nå gjør pakken tilgjengelig for flere er nok nettopp for å kunne få prøvd ut pakken hos flere kunder og dermed kunne få avdekt problemer.

I pakken finner man alle oppgraderingene som fram til nå ha vært tilgjengelig via Windows Update. I tillegg skal det være generelle forbedringer i henhold til stabilitet, ytelse og funksjonalitet på flere områder.

Mer informasjon om Windows Vista Service Pack 1 RC1 finner man hos Microsoft.

LES OGSÅ: Service Pack 1 gjør Vista raskere