Spiller på underholdning

Spiller på underholdning

X6 ønsker å være det komplette spill- og underholdningsnettstedet for norske brukere.
X6 vil dekke nyheter og utvikling innenfor spillplattformene PC, Xbox, PlayStation 2, GameCube, webspill, Game Boy Advance, Sony PSP, Nintendo DS, N-Gage og mobilspill.

Selskapet har holdt på i 14 måneder med utvikling og finpussing.

Samtlige moderne spillplattformer får dekning på X6. Videre inneholder nettstedet informasjon om film, tv, dvd, hjemmekino, musikk, maskinvare, motor og sport. Innholdet på nettstedet vil være vinklet mot ungdom og voksne, med vekt på sistnevnte målgruppe, srkiver selskapet i en pressmelding.

Gjennomsnittsalder på besøkende er forventet til å være noe høyere enn for andre spillnettsteder, noe som gir en mer kjøpesterk brukermasse. X6 har satt seg et målet til å være det beste og mest attraktive nettstedet innenfor spill og underholdning i Norge.

X6 er en del av nettverket ITpro GameNett som er sidestilt med ITpro TechNett. Disse nettverkene innehar den største samlingene av interoperative nettsteder i Norge per i dag, med langt over 12 millioner sidevisninger totalt. For X6 betyr det en stor brukermasse fra første dagen.

Foreldre som føler ansvar for å velge ut gode og riktige spill for sine små skal lett kunne finne frem til de riktige spillene. Omtalene inneholder anbefalt aldersgrense for hvert enkelt spill. Det samme gjelder også for dvd-filmer.

ITpro.no, et av Norges største nettsteder innenfor IT, står bak X6. ITpros videreføres eksisterende spillnyheter, tester og omtaler inn i det nye nettstedet. Fra første dag en vil X6 ha flere hundrede spill- og dvd-omtaler i sin database.