Spørsmål om mobildekning?

Spørsmål om mobildekning?

Mener du at mobildekningen er for dårlig? Lurer du på hvorfor det ikke er dekning på hytta di?

Telenor Mobil ser endelig ut til å ha lært, og har begynt å ta kundene på alvor. Nå har de gjort det mulig for kundene og andre å sende inn spørsmål til dekningsdirektør Bjørn Amundsen på Telenor Mobils nettsider.

Svært få i Norge har større lokalgeografikunnskap enn Bjørn Amundsen. Han har mellom 150 og 200 reisedager, og har stort sett vært overalt på dekningsinspeksjon i vårt langstrakte land.

Derfor han også svare deg personlig om det for eksempel blitt noen bedre dekning det siste halvåret på strekningen Kalvik Forså på vestsiden av Tysfjord? Eller om Telenor Mobil har planer om å sette opp en mobillink på Snøhetta?

Økende mailboks

Den spesielle nettsiden til Telenor Mobil er allerede operativ, og en innsender skriver at det i hytteområdene langs fylkesvei 461 i Lyngdal kommune i Vest-Agder er det svært dårlig dekning. Er det planer om utbygging i dette området?

-- Ved juletider bedret vi dekningen ved Øysteinsland, RV43 Lyngdal-Kvåsland. I månedsskiftet mai-juni vil vi bedre dekningen i Lyngdal sentrum. Dette er de planer som er godkjent på årets budsjett i Lyngdal, er svaret Bjørn Amundsen gir kunden.

Og dekningsdirektøren må være en populær mann, for mailboksen bare vokser og vokser, men dette mener han er både viktig og riktig ettersom han har valgt en veldig operativ stil, når det gjelder kontakt med både kunder og næringslivet, som vil ha stadig bedre dekning både utendørs og innendørs.

Andre direktører burde ta etter

-- Flere direktører burde gjøre det samme som meg, og stille seg tilgjengelig for kundene. Da ville de raskt oppdage hvor skoen trykker og hva kundene er egentlig opptatt av. For Telenor Mobils del er dette viktig ettersom vi stadig vil forbedre oss, og da er kritikken og innspillene fra kundene nødvendig, sier Amundsen på telefon fra bilen. For øyeblikket er han på fjellet for å sjekke dekningen i forbindelse med Skarverennet som blir arrangert i helga.

Amundsen og hans dekningsfolk har satt opp fem midlertidige basestasjoner i løypetraseen, og disse vil være operative frem til søndag formiddag. Dette vil forbedre gsm-dekningen i området fra 50 til 90 prosent, opplyser Amundsen.

På de nye nettsidene til Telenor Mobil finner du også siste dekningsnytt fra ditt distrikt. Nyttig å lese før du stiller dekningsdirektøren til veggs.