Glad kalendervinner

Glad kalendervinner

Vi i PC World har fått en forkjærlighet for å gi bort spreke pc-er. Nå har vi overlevert pc-en som var hovedpremie i julekalenderen.

De siste årene har PC World gitt bort flere heftige pc-er til heldige konkurransevinnere. I løpet av de siste året har vi trappet opp gaveiveren, både i verdi og frekvens. I tillegg til å ha premiert bort Norges RÅESTE pc, med verdi på totalt over 130 000 kroner, i fjor sommer, og Norges FETESTE julegave, til like over 60 000 kroner rett oppunder jul, ga vi i samarbeid med Tønsberg-firmaet PCStyling bort en spill-pc som hovedpremie i julekalenderen vi hadde gående i desember.

LES OGSÅ: Lykkelig PC World-prisvinner

Nylig tok vi turen til vinneren for å overlevere premien, en Frag Fighter Diablo 666. Pc-en er utstyrt med blant annet AMD Radeon HD 6870 grafikkort, plassert på et AMD-basert hovedkort fra Gigabyte med en AMD Phenom II X6 1090T-prosessor på 3,2 gigahertz. Det er også fire gigabyte DDR3-minne og en harddisk på en terabyte. Det hele er plassert i et ryddig kabinett med både bærehåndtak (kjekt om du skal på for eksempel The Gathering) og vindu som lar deg vise frem godsakene.

Hell i uhell

Med vinneren en rask kjøretur unna tok vi turen sammen med en representant fra PCStyling. Han kom ens ærend fra Tønsberg for å overlevere Farg Fighter Diablo 666-maskinen. Vinneren av hovedpremien i kalenderen ble Fredrik Aasland, som hadde tatt turen hjem i lunsjen for å motta den hyggelige premien. Denne gangen i en noe mer opplagt utgave enn da vi ringte ham i romjula for å fortelle at han hadde vunnet julekalenderen 2010. Den gangen var nemlig det en begeistret mor som måtte vekke vinneren for å videreformidle den gode nyheten.

Aasland hadde flere grunner til å være fornøyd med den nye pc-en. Det er selvsagt alltid morsomt å få en helt ny og sint pc uten å trenge å betale for det, men for Aaslands del var det ekstra velkomment. Like før jul bygde han seg nemlig en ny og hissig pc, som det i ettertid har vært lite annet enn problemer med. Da er det greit å få en gjennomtestet og stabil pc man slipper å bekymre seg for å søke etter feil på.

Klar for spilling

Kalendervinneren er en ivrig spiller, og med en selvbygd pc som ikke helt vil oppføre seg, er det greit å få en pc som er klar for selv tunge spill. Den nye pc-en bør gjøre en fullgod jobb både i World of Warcraft: Cataclysm og Battlefield Bad Company 2, som er Aaslands favoritter om dagen.

Selv om både prosessoren og grafikkortet er svært så egnet til spilling, er det også krefter nok til litt mer nytterelaterte oppgaver. Her skal både bilde- og videobehandling gå smertefritt.

Du kan lese vår test av forrige versjon av PCStyling Frag Fighter Diablo 666 her.