Steinar Sønsteby nest øverst i Ementor - igjen

Steinar Sønsteby tiltrer som viseadministrerende direktør i Ementor Norge. Han vil ha ansvar for fusjonsprosessen mellom Ementor og Topnordic her til lands.

Sønsteby har nesten 20-års erfaring fra bransjen både som teknisk leder, salgsleder og toppleder med gode resultater, og utgjør en stor tilvekst for Ementor, ifølge en pressemelding.

Steinar Sønsteby har blant annet vært administrerende direktør for Skrivervik Data, administrerende direktør for Merkantildata i Norge, administrerende direktør for Merkantildata i Sverige, konsernsjef i Eterra, visekonsernsjef i Ementor og kommer nå fra stillingen som administrerende direktør i Topnordic i Norge.

Viktig erfaring

- Ansettelsen av Steinar Sønsteby er viktig for nye Ementor. Han vil få resultatansvaret for det fusjonerte selskapets aktiviteter i Oslo regionen. I tillegg vil Steinar ta ansvaret for fusjonsprosessen i Norge, hvor vi vil få stor nytte av hans erfaring fra begge selskaper, sier konsernsjef Jo Lunder i Ementor ASA.

- Ementor har enestående kompetanse, gode kunderelasjoner og en unik geografisk dekning. Topnordic har en meget fokusert strategi. Jeg anser det fusjonerte selskapet å være den mest aggressive, fremadrettede og kundevennlige infrastrukturleverandøren i Norden pr. i dag. Det nye selskapet fremstår som en naturlig infrastrukturpartner for stor så vel som for mellomstore kunder i Norge, sier Steinar Sønsteby.