Trailer for Jobs-dokumentar

JOBS: Bold. Brilliant. Brutal.

Trailer for Jobs-dokumentar

Se den offisielle traileren til den kontroversielle Jobs-dokumentaren "The Man in the Machine". Apple-fans er provosert.

Hollywood-filmen basert på Steve Jobs’ autoriserte biografi kommer på kino i Norge den 22. januar til neste år. Før den tid kan du se en ny dokumentar-film som også utforsker mørkere sider ved mannen. 

Mørkere om Jobs

Filmen er kalt “Steve Jobs: The Man in the Machine” og er regissert av Alex Gibney (Going Clear: Scientology and the Prison of Belief) og produsert av Gaby Darbyshire, tidligere COO hos Gawker Media. Filmen kommer fra Magnolia Pictures og CNN Films.

Gitt Darbyshires bakgrunn fra Gawker Media, som eier Gizmodo, er det en del fokus rundt episoden med den stjålne iPhone 4-prototypen som forsvant på en bar og siden ble kjøpt av Gizmodo. Som så lekket bilder ut på nett. Jobs var rasende.

Provoserer Apple-fans

Filmen har allerede blitt vist under SXSW, og en rekke Apple-ansatte forlot visningen i protest mot det de oppfattet som en ondsinnet fremstilling av Steve Jobs som de ikke kjente seg igjen i.

Det betyr selvfølgelig ikke at det som fremsettes ikke er sant, og historien fortelles delvis av personer som kjente Jobs i levende live.

Filmen har premiere på kino i USA den 4. september, og kommer også på iTunes on demand. Forhåpentligvis også på iTunes i Norge, eller som nedlasting.

Du kan lese mer om filmen her. Sjekk ut traileren nedenfor.

Steve Jobs