Stig Eide Sivertsen slutter i Telenor

Stig Eide Sivertsen slutter i Telenor

Konserndirektør i Telenor og administrerende direktør for Telenor Broadcast, Stig Eide Sivertsen, har sagt opp sin stilling i konsernet.

-Jeg har vært i Telenor i rundt ti år. Det har vært en fantastisk tid med mange endringer i marked, teknologi og organisasjon. Det har vært spennende å ta del i dette. Det har vært et privilegium å få lede oppbyggingen av Telenor Broadcast, og når jeg forlater selskapet kommer jeg til å savne mange flinke og gode kolleger. Nå ønsker jeg imidlertid å forfølge muligheter utenfor Telenor, sier Stig Eide Sivertsen i en pressemelding.

- Vi beklager at Sivertsen har valgt å forlate Telenor. Han har gjort en solid innsats for selskapet. Telenor Broadcast er bygget opp til å bli en solid internasjonal aktør som nå skal utvikles videre med ny ledelse. Jeg ønsker Sivertsen lykke til videre," sier Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas.

Sivertsen startet i Telenor i 1997. Hans oppsigelsestid er seks måneder.

- Jeg har ikke andre planer nå. Jeg skal jobbe seks måneder til. Etter ti år føler jeg at det er en naturlig veiskille for å se om jeg kan gjøre noe annet, sier Sivertsen til Computerworld.

Han påpeker at Telenor Broadcast har gått gjennom en periode med etablering av bakkenett, og to nye satellitter. Dermed var dukket det opp fase å vurdere sin egen fremtid.

- Det er ikke slik at det ikke er utfordringer for meg i Telenor. Nå har jeg seks måneder på meg å finne noe nytt. Om jeg har noen hemmelige drømmer om hva jeg kan gjøre? Ja, men de forbli hemmelige forløpig. Og det handler seg fortsatt bare om drømmer, avslutter Sivertsen.

Telenors informasjonssjef Scott Ingebritsen avkrefter overfor Computerworld at det har vært noe form for konflikt som har gjort at Sivertsen velger å forlate konsernet.